Новини

Ваша дитина цілими днями сидить у телефоні? Не знаєте чим його зайняти?

22.04.2024
Чи часто ви помічаєте, що Ваша дитина проводить цілий день, поглибившись у світ свого смартфона? Не знаєте, як заповнити цей час корисним та захоплюючим заняттям? Якщо так, то ми маємо ідеальний варіант для вас - курси робототехніки.

Робототехніка - це не лише захоплююча розвага, але й важливий інструмент розвитку для вашої дитини. На наших курсах робототехніки в Одесі ми допомагаємо дітям розвивати логічне мислення, дрібну моторику та креативність через створення та програмування роботів.

Навчаючись на наших курсах, дитина отримає можливість не лише збирати роботів, але і програмувати їх за допомогою сучасних інструментів. Крім того, наші учні вчаться презентувати власні проєкти, що розвиває їхні комунікативні навички та впевненість в собі.

Розкрийте потенціал дітини та допоможіть їй закохатися у захоплюючий світ робототехніки. На наших заняттях вона зможе розвинути творчість, логіку та навички в галузі технологій, під керівництвом досвідчених фахівців та разом із однодумцями створити дивовижні роботи.
 
📲096 801 51 98 (Viber, Telegram)

🌏м.Одеса, вул.Сегедська ¼
🌎м.Одеса, вул.Космонавтів 32

Також запрошуємо підписатися на наш канал в Телеграм, якщо Ви хочете бути в курсі:

✅останніх новин,
✅захоплюючих подій,
✅цікавих моментів із життя клубів,
✅акційних пропозицій.

https://t.me/+SmfXCJGSPBliODgy