Новини

Хобі, яке у майбутньому легко стане справжньою професією

01.12.2021
Робототехніка являється дуже сучасним та затребуваним хобі серед сучасної молоді та дітей. Саме завдяки величезному обсягу теоретичних знань та практичних навичок, які учасники клубу отримують на заняттях, слід розуміти, що веселе захоплення та проведення вільного часу, згодом може стати справжньою професією. 

Додаткові уроки для дітей в Одесі з робототехніки-це впевнений крок до отримання майбутньої професії, саме тому:

- Найбільш привабливий спосіб зацікавити учнів IT-впровадити у навчальну програму робототехніку та дизайн комп'ютерних ігор.

 - Робототехніка задовольняє зростаючий попит на викладання природничих наук, технологій, техніки та математики у школах. Поряд із демонстрацією технології безпосередньо шляхом програмування роботизованого механізму, учні також дізнаються про науку, техніку, математику та отримують уявлення про те, як ці предмети пов'язані один з одним.

- Надання навичок, пов'язаних із майбутньою професією. Без сумніву, люди все більше залучені до програмування механізованих пристроїв. Програмуючи роботів, не важко визначити у дитини наявність схильності до технічних наук і зацікавленість даною професією в майбутньому.

Сторінка запису: kidsandrobots.com/segedskaya
Сторінка в facebook:
facebook.com/kidsandrobotssegedskaia/
instagram: Kidsandrobots_segedskaya

Сегедська ¼

0 800 307 377
093 518 3869
099 180 4474
096 813 7819

До зустрічі в Клубі Робототехніки Kids&Robots на Сегедській