Новини

Програмування Scratch на Таїрова

02.12.2021
Знайомство з програмуванням рекомендовано починати зі Scratch. За допомогою нього діти без занурення в синтаксис мови створюють ігри, анімації, мультфільми і відразу бачать результати своєї праці.

Програмування за допомогою цієї мови дуже просте, нагадує конструювання з Лего, треба лише з'єднати потрібні кольорові цеглинки в певному порядку. Це дуже легкий спосіб познайомитися с алгоритмами. 

Scratch являється не тільки середовищем для програмування, це ще велика спільнота, де учні використовують Scratch, щоб вчитися програмуванню, розвивати творчі здібності, створювати ігри та інтерактивні анімації, а також спілкуватися між собою, вивчати і використовувати проєкти один одного. Діти знайомляться з професіями гейм-розробника і гейм-дизайнера, роблять перші кроки до освоєння сфери IT.

Програма курсу включає вивчення інтерфейсу середи, отримання навичок візуального кодування, використання графічного редактора.
Отримані знання сприяють засвоєнню базових основ з інформатики, математики.

Уроки програмування для дітей на Таїрова-курс заснований на груповому навчанні, що сприяє розвитку комунікативних навичок, завдяки цьому учні весь час взаємодіють один з одним і обмінюються досвідом, ідеями, думками.

🌍Одеса, Корольова 120/2
 
📲0 800 307 377
048 709-22-31
063 806-40-95
098 361-57-87
 
Сторінка клубу: kidsandrobots.com/tairova 
Сторінка в соціальних мережах: 
facebook.com/KidsandRobotsTairova
instagram: @kidsandrobots_tairova 

Чекаємо кожного в стінах нашого клубу, будемо освоювати професії майбутнього разом.