Новини

Вплив конструктора на розвиток мовлення дитини

03.06.2021
Вченими доведено, що гра з конструктором має позитивний вплив на розвиток багатьох навичок у дітей. Одним із них являється розвиток мовлення дитини.

Було проведено дослідження, коли малюкам видали конструктор, інші обходилися без нього. Через півроку спостереження, були зафіксовані результати: малюки, які грали з конструктором, показали кращі результати за тестами на словниковий запас і розуміння слів батьків.

Дуже важливо, що гра в конструктор являється спільною діяльністю: дитина розповідає батькам або друзям про те, що він хоче побудувати, які йому потрібні деталі і як йому допомогти. Гра з конструктором стає стимулом до мовного розвитку, оскільки викликає потребу поділитися своїми емоціями та планами з оточуючими. 

В нашому клубі заняття проводять досвідченні викладачі, які володіють професійними прийомами подачі матеріалу. На курсі Механіка. Основи діти знайомляться в оточуючими механізмами, дізнаються  цікаві факти про різну техніку. Словниковий запас збільшується, навичка будування речення та тексту поліпшується. Розвиваючі уроки в Одесі проводяться з метою всебічного розвитку дитини та розкриття творчого потенціалу.

Сторінка запису: kidsandrobots.com/segedskaya
Сторінка в facebook:
facebook.com/kidsandrobotssegedskaia/
instagram: Kidsandrobots_segedskaya

Сегедська ¼

0 800 307 377
093 518 3869
099 180 4474
096 813 7819

До зустрічей в Клубі Робототехніки Kids&Robots на Сегедській