Новини

Розвиток логічного мислення на курсах Клубу

27.04.2021
Розвиток логічного мислення на заняттях з робототехніки починається з аналізу простих роботів, їх можливостей-ходити, їздити, повертати. Таким чином учні розвивають навичку аналізувати і класифікувати предмети за певними критеріями.

Далі починається аналіз більш складних роботів з датчиками, учасники аналізують зовнішній вид механізму та визначають сферу його застосування-таким чином розвивається навичка складати причинно-наслідкові зв'язки, майбутні інженери вибудовують логічну послідовність можливих дій робота. 

Наступний етап-визначення функцій робота. Учасники аналізують елементи програми, завдяки яким відбувається керування окремими частинами механізму, їх послідовність. 

Останній етап, коли учні використовують усі знання та навички для створення робота. Кожний етап логічно з'єднаний з попереднім. Весь процес-це ланцюг послідовно з'єднаних ланок.

Ось так, цікавий, веселий процес створення роботизованого механізму являється важливим інструментом для розвитку логічного мислення, що надалі допоможе легше засвоювати складні процеси.

Уроки розвитку логіки в Одесі призначені для дітей від 4 років. В ігровому форматі, крок за кроком команда маленьких інженерів вчиться логічно мислити.Розвиток логічного мислення триває протягом всіх уроків різних курсів клубу.

Сторінка запису: kidsandrobots.com/segedskaya
Сторінка в facebook:
facebook.com/kidsandrobotssegedskaia/
instagram: Kidsandrobots_segedskaya

Сегедська ¼

0 800 307 377
093 518 3869
099 180 4474
096 813 7819

До зустрічей в Клубі Робототехніки Kids&Robots на Сегедській