Новини

Чому дітям так подобаються комп'ютерні ігри?

05.04.2021
Найголовніша особливість ігор-це їх мотиваційна сила.  В деяких іграх учасники створюють власні світи: цілі міста з вулицями, автомобілями і будинками. Так діти починають цікавитися 3D-моделюванням та будівництвом. Але деяких геймерів не влаштовують умови та обмеження розробників. І вони шукають спосіб зробити це самостійно-вивчають графічний дизайн і програмування.

Клуб Робототехніки Kids&Robots пропонує відвідати курси з програмування для хлопців та дівчат різного віку та рівня підготовки. Для маленьких програмістів від 7 років розроблений курс візуального програмування Скретч. Учні роблять перші, але впевнені кроки в світ програмування та власноруч створюють ігри.

Курс програмування Майнкрафт дуже полюбляють геймери  популярної гри. Цей курс ідеально підходить для початку програмування на Python.Учні від 8-10 років із задоволенням відвідують  заняття.

Для учнів, які вже знайомі з основами програмування, рекомендовано курс Python з 12 років.

Робототехніка Arduino розрахована для учасників старше 12-15 років. Цей курс для них чудова можливість поглибити знання з Python, а також отримати навички з програмування на мові С++. 

Сторінка запису: kidsandrobots.com/segedskaya
Сторінка в facebook:
facebook.com/kidsandrobotssegedskaia/
instagram: Kidsandrobots_segedskaya

Сегедська ¼

0 800 307 377
093 518 3869
099 180 4474
096 813 7819

До зустрічей в Клубі Робототехніки Kids&Robots на Сегедській