Новини

Hard Skills в програмуванні - уроки програмування в Одесі

12.04.2021
Жорсткі навички, або по-англійськи hard skills -це вміння, необхідні для конкретної роботи, часто ці навички називаються професійними. Їх можна отримати у Вишах або на додаткових курсах розвитку дитини.

Уроки програмування для дітей в Одесі надають можливість отримати hard skills з програмування:

- Базовий рівень навички роботи з комп'ютером. В сучасному світі діти майстерно володіють телефонами та планшетами, але навичка скорого друку на клавіатурі комп’ютера їм навіть не знайома. Взаємодія з клавіатурою допомагає робити менше помилок, рідше пропускати букви і скоро друкувати, що стане в нагоді їм в майбутньому в професії.

- Навичка програмування-це основна й головна мета курсу. Навіть якщо в майбутньому дитина вирішить не пов'язувати свою діяльність зі сферою IT, навички того програмування завжди будуть корисні у Вишах, в професіях, в особистому житті. Навіть менеджер середньої ланки може використовувати отримані знання для полегшення процесів, наприклад, написання скрипту для автоматичної розсилки листів та інш.

- Навичка використанні графічних дизайнів. Для креативного оформлення презентацій в школі.

- Вміння швидко освоювати нові програми. Маючи базові знання, отримані на курсі, дітям набагато легше вивчати нові програми.

- Створення відео. Курс Скретч програмування забезпечує знаннями та навичками створення гри, анімації, кліпу, невеликих відео.
Відвідування курсів з Програмування-це чудова альтернатива використанню часу за комп’ютерними іграми та переглядами відео.

Сторінка запису: kidsandrobots.com/segedskaya
Сторінка в facebook:
facebook.com/kidsandrobotssegedskaia/
instagram: Kidsandrobots_segedskaya

Сегедська ¼

0 800 307 377
093 518 3869
099 180 4474
096 813 7819

До зустрічей в Клубі Робототехніки Kids&Robots на Сегедській