Новини

Чому варто вибрати Kids&Robots?

07.10.2022
1️⃣ Знайомство з англійською мовою.
Вивчаючи програмування, дитина ознайомлюється з необхідними англ. словами.
Складання програм переводить дітей із розряду користувачів у творці. Воно проводиться у спеціальному середовищі і може стати гарною базою для подальшого вивчення мов програмного забезпечення у майбутньому, використання комп'ютера для свого творчого розвитку та самовираження.

2️⃣ Ваша дитина почне не тільки розбиратися у фізиці та математиці, а й полюбить ці науки.
Збираючи геометричні фігури, цифри, моделі або конструкції за запропонованими алгоритмами, дитина самостійно або з дорослими навчиться оперувати найпростішими математичними даними та використовувати поняття колір, форма, величина, об'ємність предметів (довжина, ширина, висота). Заняття проводяться в ігровій формі без примусу.

3️⃣ Формування логічного, практичного мислення. Розвиток дитячої моторики.
Діти навчаються будувати роботів та керувати ними. Збираючи роботів з деталей спец. конструкторів, малюки вдосконалюють моторику, у них формуються логічне та практичне мислення, універсальні навички (Soft Skills).
Робототехніка допомагає залучити дітей до вивчення точних наук та новітніх технологій, поєднуючи в собі програмування, алгоритміку, логіку, механіку, математику, проектування та фізику. Розвиває посидючість, концентрацію уваги.

4️⃣ Мотивація - це один із головних критеріїв, на який ми звертаємо увагу.
На пробному уроці намагаємося дізнатися зацікавленість дитини у побудові роботів та бажанні ними керувати. Надалі відбувається мотивація різними способами для придбання глибших знань. Головний критерій роботи - гарний настрій дитини після занять та її бажання прийти сюди знову.

5️⃣ Міні групи.
Діти навчаються у групах по 5-6 чоловік у атмосфері дружелюбності, поваги, можливості помріяти, подискутувати, вільно обмінюватися думками. Малята, спілкуючись в затишній для себе обстановці, почуваються більш вільно, спокійно і впевнено. При цьому перебувають під постійною увагою та контролем викладача.

🌍м. Київ, вул. Олександра Кошиця 4

📲Телефон для запису
067 346-25-96
066 002-68-66

🏬Клуб Робототехніки Kids&Robots в Дарницькому районі
чекає всіх дітей на уроках технічного розвитку😉