Новини

Наймолодший в світі комп'ютерний фахівець. З чого починав?

12.04.2021
Після проходження екзамену у величезній компанії Microsoft, самим молодим фахівцем офіційно названий британський хлопчик Аян Куреши. Вік молодого генія всього 5 років. Юний айтішник успішно склав тест і став сертифікованим ІТ-спеціалістом Microsoft. Також він встановив новий рекорд-став наймолодшим фахівцем за історію існування компанії. 

Вперше Аян познайомився з комп’ютером в віці 3 років. Його батько побачив зацікавленість сина до техніки і допомагав йому розвинутися в цьому напрямку. Вже в 3 роки хлопчик запам'ятовував усе, що пов'язано з програмним забезпеченням. Вдома була влаштована ціла комп'ютерна  лабораторія і створені умови для вивчення програмування. Великий талант дитини та бажання реалізувати свою мрію, а також допомога батька, який підтримав його-привели Аяну до приголомшливих результатів.

Якщо ви вважаєте, що ваша дитина замала для програмування, приводьте її на курси технічного розвитку для дошкільнят в Клуб Робототехніки Kids&Robots і ви побачите, що маленькі діти на багато здатні.

Одеса, Успенська 99

Телефони для запису

0938758500
0958758500
0 800 307 377

Сторінка запису: kidsandrobots.com/Centr
Сторінка в facebook: http://www.facebook.com/Yspenskaia/
Сторінка в instagram: kidsandrobots_center

Технічна освіта для дітей від 4 до 12 років в Приморському районі.